MAATSCHOENEN

DUYF IS VAKMANSCHAP!

unieke maatschoenen


Bent u op zoek naar op maat gemaakte exclusieve schoenen? Denk aan trouwschoenen, grote maat schoenen of luxe herenschoenen? Laat ons vakmanschap u helpen!

 

Onze maatschoenen worden volledig met de hand gemaakt. Nadat uw voeten nauwkeurig zijn opgemeten, wordt er naar uw wens een ontwerp getekend. Laat u inspireren in ons Duyf atelier, door de unieke designs van nette herenschoenen, magische materialen en uiteenlopende kleuren. Vervolgens kiest u een blank stuk leer waar uw exclusieve schoenen van worden gemaakt. 

Wanneer uw maatschoenen klaar zijn kiest u de gewenste kleur en worden uw schoenen met de hand gekleurd, in vakjargon: handfinised. Het is ook mogelijk uw schoenen te laten vervaardigen in exotisch leer van bijvoorbeeld struisvogel, krokodil of rog.

Vervolgens kiest u een leest(vorm) afhankelijk van het model dat u wilt. De leesten dienen als vervanging van uw voeten, waar de schoenen op worden vervaardigd. De schoenmaker modelleert elke organische vorm van uw voeten in de leesten. Deze handeling van het maakproces is uniek in Nederland! Uw persoonlijke leesten worden tevens in het atelier bewaard voor nabestellingen of onderhoud.

Exclusieve schoenen

Handgemaakte schoenen van Duyf kenmerken zich door de hoge kwaliteit, een strakke afwerking en duurzame constructie. Het maakproces wordt van A tot Z met onze eigen kundige handen vervaardigd, het gehele proces vindt plaats in ons eigen atelier in Haarlem. Ook de zolen worden met de hand uitgesneden. De maakwijzen zijnBlake, Blake Rapid en binnengenaaid,oftewel Good year welted.

Elk paar maatschoenen wordt geleverd met de nodige onderhoudsproducten, ook krijgt u bij elk paar maatschoenen een paar maatschroefspanners. Maatspanners zorgen ervoor dat de pasvorm van uw maatschoenen wordt behouden en dragen bij aan een langere levensduur van uw maatschoenen.

Prijzen van onze luxe maatschoenen gaan vanaf €1750,-. Wilt u een eigen ontwerp aanleveren? Dan kijken we samen hoe we uw idee tot uitwerking kunnen brengen.

DUYF MAATSCHOEN ONTWERPEN


BIJ DUYF WORDT DAGELIJKS GEWERKT AAN DE ONTWIKKELING VAN DE PERFECTE SCHOEN!

Bart Duivenvoorden

Maatschoenmaker Bart Duivenvoorden, één van de weinigen in Nederland, werkt al jaren met passie en toewijding om aan de hoogste kwaliteit te kunnen voldoen. Hij werkt dagelijks aan de ontwikkeling van zijn schoenen om tot een nog hoger niveau te komen, een echte vakman. Alle maatschoenen van Duyf worden alleen door Bart gemaakt. Wilt u een afspraak maken voor maatschoenen of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of bel met Bart (06-23454847).

contact


TIJD EN AANDACHT


Elk schoenmodel ondergaat een lang en nauwkeurig ontwikkelingsproces. Prototypen van nieuwe designs worden eerst in eigen atelier met de hand gemaakt en uitgetest. Pas als elk detail van de schoen perfect is, wordt er een eerste sample in de fabriek gemaakt.

INSPIRATIE
Omdat je nooit genoeg schoenen kunt hebben