Hand finished schoenen

KLASSIEKGEWASSEN

schoenen met de hand gekleurd


De luxe herenschoenen van Duyf worden van blank leer vervaardigd. De collectie bestaat uit diverse modellen met keuze uit twee verschillende finishtechnieken: KLASSIEK en GEWASSEN. U kunt naar eigen smaak het model, de kleur en afwerking bepalen. Het is ook mogelijk een leren riem van 3,5 cm breed in dezelfde stijl als uw schoenen te laten kleuren. U kunt uw persoonlijke schoenen vijf werkdagen na aankoop ophalen in de winkel of bij u thuis laten bezorgen.

 

Duyf is vakmanschap

 

Voordat een nieuw schoenmodel in de collectie wordt opgenomen, gaat het door een lang en nauwkeurig ontwikkelingsproces. Prototypen van nieuwe designs worden eerst in eigen atelier met de hand gemaakt en uitgetest. Pas als elk detail van de schoen perfect is wordt er een eerste sample in de fabriek in Italië gemaakt. De herenschoenen worden in kleine oplages vervaardigd van Alpenkalf.

De schoenmodellen van Duyf hebben een klassiek uitgangspunt met een eigenzinnig karakter. Elk model heeft een unieke en zeer comfortabele pasvorm. Bezoek de winkel en voel het verschil. De collectie is verkrijgbaar in maat 40 t/m 46, inclusief halve maten. Er worden regelmatig nieuwe kleiuren ontwikkeld.

Op dit moment kunt u kiezen uit de kleuren hieronder. Door de verschillende structuren in het leer en de weergave op het beeldscherm kunnen kleuren iets afwijken.

DUYF HAND FINISHED

KLASSIEK


De klassiek gekleurde herenschoenen van Duyf zijn egaal van kleur. Het leer wordt met een wax behandeld waardoor de kleur extra diepte krijgt en niet vaal wordt. Alle hand finished schoenen worden bij Duyf met carnaubawas en bijenwas afgewerkt voor een superieure glans en verzorging. Het is mogelijk een leren riem in dezelfde stijl als uw schoenen te laten finishen.

DUYF HAND FINISHED

GEWASSEN


Bij de gewassen Duyf finishing kunnen meerdere kleuren worden aangebracht. Het leer wordt behandeld met een speciale techniek, waardoor de schoenen een gewassen effect krijgen. Alle hand finished schoenen worden bij Duyf met carnaubawas en bijenwas afgewerkt voor een superieure glans en verzorging. Het is mogelijk een leren riem in dezelfde stijl als uw schoenen te laten finishen.