Trouwschoenen verven in
uw persoonlijke stijl


Een bijzondere dag vraagt om unieke schoenen. Laat uw trouwschoenen verven in uw persoonlijke stijl, in de kleur van de bruidsjurk of gewoon in een knalkleur die lekker opvalt. Met de Duyf hand finished collectie is alles mogelijk. Bij Duyf mogen we regelmatig trouwschoenen verven voor de bruidegom, een hele eer vinden wij. Het is leuk om te zien hoe ieder zijn eigen stijl heeft. De collectie bestaat uit zes blanke modellen met ieder een unieke pasvorm. De modellen lenen zich perfect voor zowel chique als informele gelegenheden.

Kleren maken de man, maar schoenen kunnen een outfit maken of breken. Trouwschoenen verven is erg populair. Maar let goed op waar en door wie u dit laat doen. Bij Duyf hebben we jarenlang onderzoek gedaan om de juiste pigmenten en technieken te ontwikkelen, waarbij de verf goed impregneert en mooi blijft. Trouwschoenen verven voor één van de belangrijkste dagen in uw leven is iets bijzonders. Uw schoenen zijn een waardevolle herinnering. Het zou toch zonde zijn als er na een jaar kringen ontstaan. Laat uw trouwschoenen verven bij Duyf en u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Duyf is echt vakmanschap.

Wij kunnen uw trouwschoenen verven met behulp van drie verschillende technieken: Clean, Wax of Decolor. Clean is een techniek waarbij we uw trouwschoenen verven in een egale kleur. Wax heeft een meer vintage effect. Hierbij kunt u ook aangeven of u een zwart of bruin gewaxte neus wilt hebben. Wanneer u kiest voor de Decolor techniek heeft u de keuze uit meerdere kleuren die mooi in elkaar overlopen. Maar misschien houdt u meer van een Two Tone effect, waarbij het ontwerp van de schoen de vlakverdeling van de kleuren bepaalt. Trouwschoenen verven kan op allerlei manieren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

DUYF COLLECTIE