DUYF IS VAKMANSCHAP!

BIJ DUYF WORDT DAGELIJKS GEWERKT AAN DE ONTWIKKELING VAN DE PERFECTE SCHOEN!

TIJD EN AANDACHT


Elk schoenmodel ondergaat een lang en nauwkeurig ontwikkelingsproces. Prototypen van nieuwe designs worden eerst in eigen atelier met de hand gemaakt en uitgetest. Pas als elk detail van de schoen perfect is wordt er een eerste sample in de fabriek gemaakt.

DE LEEST


Alle leesten van Duyf worden in eigen atelier in Haarlem ontwikkeld door de maatschoenmaker. Met een ruime kennis van verschillende pasvormen en voeten weet hij leesten te modelleren voor een perfecte pasvorm. Maat- en ontwikkelingsleesten zijn van hout zodat deze goed met de hand te bewerken zijn. Productieleesten zijn van kunststof zodat ze goed tegen een stootje kunnen. Nieuwe designs worden meerdere keren gemaakt en uitgetest door er veel op te lopen. Daarom heeft de maatschoenmaker het excuus om veel schoenen voor zichzelf te maken. Pas als de schoen perfect is gaat de leest met bijbehorend ontwerp de productie in.

LEEST EN PASFORM

DUYF ONTWERPEN


Wilt u een super Duyf op maat gemaakte of kiest u voor één van onze diverse vaste top Duyf modellen? U kunt er in ieder geval op rekenen dat over ieder detail is nagedacht! De kleinste details kunnen namelijk de pasvorm en uitstraling van uw luxe herenschoenen maken of breken. Niet alleen de schacht wordt aandachtig ontworpen, het onderwerk is net zo belangrijk.

DUYF ONTWERPEN
INSPIRATIE
Omdat je nooit genoeg schoenen kunt hebben