GA TERUG

Lage Monk Strap

Kalfsleer met Nijlkrokodil


SERIE: Maatschoenen
MODEL: Kees
KLEUR: Rum met moeras
PRIJS:
€ 3500


NIJLKROKODIL: € 4500
KALFSLEER: € 2250

Lage monk


Kees is een speciale uitvoering van model collectie model Kees uitgevoerd in kalfsleer met een spiegel van Nijlkrokodilstaart. Kees wordt volledig met de hand gemaakt op een standaard leest, in het Duyf atelier in Haarlem. De elegante gespsluiting is kenmerkend voor Monk Strap schoenen. De schoenen zijn met liefde gemaakt voor degenen die het net even spannender willen! De maakwijze van Kees heet ‘Goodyear welted’. Lees meer over maakwijzen

Rum met moeras


Deze schoenen zijn gefinished in de kleurstelling rum met moeras. De schoen heeft een washing (gewassen) effect gekregen en is daarna afgewerkt met een blanke wax. Door de verschillende structuren in het leer en de weergave op het beeldscherm kunnen kleuren iets afwijken.

Hand finished riem


Het is mogelijk een riem van 3,5 cm breed in dezelfde kleur als uw Duyfs te laten finishen. Onmisbaar bij een mooie outfit!

PRIJS € 80,-

Ook is het mogelijk een riem van krokodillenleer in dezelfde stijl als als uw maatschoenen te laten finishen. Neem hiervoor contact op met het Duyf atelier in Haarlem.

PRIJS € 375,-