Duyf verhuist naar de Nieuwstraat 10 in Haarlem


Goed nieuws! Per 1 maart 2018 zullen Duyf Haarlem en schoenmakerij Woestenburg Haarlem onder één Haarlems dak vallen. Duyf neemt afscheid van het atelier in de Paarlaarsteeg en trekt in bij Woestenburg aan de Nieuwstraat 10.*

Waarom is dit goed nieuws?
Omdat nu alle specialisaties op schoengebied onder één dak vallen. Dat betekent voor ons sneller schakelen en efficiënter werken zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Dat betekent voor u dat u voor zowel Duyf schoenen als reparatie- en onderhoudswerk bij één adres terecht kunt. Ook voor het aanmeten van maatwerk ontvangen wij u graag in het vervolg in onze nieuwe ruimte aan de Nieuwstraat in Haarlem.

Het belooft een inspirerende plek te worden. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

*Over Woestenburg Haarlem:
Woestenburg is al jaren een begrip in Haarlem en omstreken. Sinds een aantal jaar zijn de mannen achter Duyf, Bart Duivenvoorden en Eelco Mobron, mede-eigenaar. De schoenmakerij is al sinds 1998 in handen van de familie Duivenvoorden. Toentertijd heeft de vader van Bart, Fons Duivenvoorden, het bedrijf overgenomen van de familie Woestenburg. Omdat de naam ‘Woestenburg’ niet meer uit het hoofd van de Haarlemmers weg te denken was, bleef het Woestenburg heten. Bart stond op zijn veertiende bij zijn vader en oom, beide schoenmakers, in de zaak om het vakmanschap onder de knie te krijgen. Al draagt de schoenmakerij een andere achternaam, Woestenburg Haarlem is een hecht familiebedrijf van de familie Duivenvoorden. Daarnaast is compagnon en goede vriend Eelco Mobron niet meer uit de zaak weg te denken.